Ronde Tafel 146 Weert hoofdsponsor van SamenLoop voor Hoop Weert

Lentefeest 2018 'Wonderland' in de Poort van Limburg

WEERT – Op 2 en 3 juni vindt de Samenloop voor Hoop Weert plaats in park Aan de bron (wijk Groenewoud). De Samenloop voor Hoop is een 24 uurs wandelestafette in de strijd tegen kanker. Op zondagochtend is er een speciale KinderLoop.

Rondom deze wandelestafette worden er nevenactiviteiten georganiseerd die kosten met zich meebrengen en waarvoor sponsoring in natura of geld noodzakelijk is. Naast de al toegezegde sponsoring door diverse bedrijven en winkeliers, heeft Ronde Tafel 146 Weert een bedrag van maar liefst € 7.420,00 geschonken. Daarmee is in het leeuwendeel van de nog resterende organisatiekosten voorzien. De serviceclub organiseerde onlangs als fundraisingsproject het traditionele Lentefeest in Weert. De organisatie is zo blij met deze riante sponsoring door Ronde Tafel 146 Weert, dat ze hen heeft benoemd tot hoofdsponsor van het evenement.

Het organisatieteam van de SamenLoop voor Hoop Weert is nu nog op zoek naar sponsoren die de laatste, nog openstaande, (kleinere) kostenposten op zich willen nemen. Als ook deze doelstelling wordt gehaald, hoeven er geen kosten ten laste van de opbrengst worden gebracht en gaat elke euro die door de ‘SamenLopers’ en de sponsoren die de doelen van de SamenLoop willen steunen daadwerkelijk naar wetenschappelijk onderzoek tegen kanker. Het Toon Hermans Huis in Weert ontvangt 10% van de opbrengst.

Voor meer informatie en het programma op 2 en 3 juni, kijk op www.samenloopvoorhoop.nl/weert

Vorig artikelHeidi van der Pol start geitenhouderij in Altweerterheide
Volgend artikelAflevering 4: documentaire Graaf van Horne – de Musical