33e Editie Moulin Blues 2018 in de startblokken

OSPEL – Al meer dan 30 jaar is Moulin Blues Ospel het toonaangevende blues- & rootsfestival van Nederland dat wereldwijd aanzien geniet. Op het Moulin Blues Festival word je in een uitermate gezellige sfeer, verrast door muziek van internationale blues- & roots toppers van vandaag en morgen.

Groots programma tijdens 33ste editie

Diverse grote namen stonden in het Limburgse Ospel al op de planken: B.B. King, Buddy Guy, Mavis Staples, Joe Bonamassa, Jimmie Vaughan, Tedeschi Trucks Band om er een aantal te noemen. Het festival is kleinschalig van opzet maar groot van naam. No-nonsense en authentiek, een heel prettig en relaxed muziekfestival!

Het eerste weekend van Mei staat in velen agenda’s van onze bluesbrothers en -sisters steevast gereserveerd voor dit vrijwilligersinitiatief. Ook dit jaar vindt het muziekfestijn aan de Limburgse Meijelsedijk van Ospel plaats en wel op 4 en 5 Mei a.s., inmiddels is de on-line kaartverkoop al van start gegaan.

Bekijk hier >> de timetable en print hem uit.

Kaarten bestellen en verdere info via www.moulinblues.nl

Kim Wilson

Nick Moss Band ft. Dennis Gruenling

Eric Gales

Monster Mike Welch & Mike Ledbetter

Blues Caravan 2018 ft. Mike Zito, Bernard Allison & Vanja Sky

Hollis Brown

Ian Siegal Band

Corey Dennison

Robert Jon & The Wreck

Bette Smith

Hamish Anderson

Kokomo Kings ft. Harmonica Sam

Paul Benjaman Band

Jonn “Del Toro” Richardson

Levi Parham

Aaron Keylock

The Cornfeds

The Ragtime Rumours

Doghouse Sam & his Magnatones

Chris Blevins

The Bluesbones

The Electrophonics

LaVendore Rogue