Opening donderdag expositie in Pop Up Galerie Nederweert

NEDERWEERT – Pop Up Galerie Nederweert aan de Kerkstraat 53 in Nederweert opent op donderdag 3 mei 2018 een nieuwe expositie met werk van zes exposanten in diverse disciplines. U bent van harte welkom om de opening van de expositie bij te wonen, onder het genot van het gebruikelijke, gecombineerd met live muziek. Aanvang 19.30 uur.

Exposanten
Gerrie Cuijpers – Arnhem – schilderijen
Henk Knapen – Weert – schilderijen
Camille Janssen – Boxmeer – schilderijen
Lieke Smits – Geldermalsen – combinaties in keramiek
Edwin Lenderink – Waalre – glaskunst
Tina Bruekers-van Hulsen – Ospel – keramiek

Live muziek
Een vast onderdeel van de openingen is live muziek. Bij de opening van de expositie op donderdag 3 mei 2018 wordt de muziek verzorgd door het Mehari’s Kwartet & Erik Fikken uit Weert e.o.

Het concept
Pop Up Galerie Nederweert (PUGN) richt exposities in in leegstaande winkelpanden in Nederweert, om er op die manier meer aandacht voor te genereren ter bevordering van verkoop of verhuur. Binnen het concept hebben inmiddels vele exposanten van de gelegenheid gebruik gemaakt om hun werk op een laagdrempelige manier aan het publiek te tonen gedurende een periode van acht weken. Overigens is Pop Up Galerie Nederweert een initiatief dat volledig draait op vrijwilligers, zowel de organisatie als de begeleiding.

Geopend:  vrijdagen / zaterdagen /zondagen  13.00 – 17.00 uur.
De expositie is te bezoeken van vrijdag 4 mei t/m zondag 24 juni 2018. Adres: Kerkstraat 53 Nederweert
www.popup-galerie.nl