Fietstocht met nadruk op veilig gebruik van E-bikes

NEDERWEERT – Na een tijdje weg te zijn geweest is Gezond en Veilig Fietsen weer terug. VVN afd. Nederweert organiseert op vrijdagmiddag 25 mei  deze fietstocht.  Hierbij zal de nadruk liggen op een goed en veilig gebruik van E-bikes. Bent u voornemens een E-bike te kopen bent u op een gewone fiets ook welkom.

Vanaf de startlocatie fietst u via een mooie route (+/- 25 km) naar een pauzeplaats. De terugweg naar de startlocatie is ongeveer 9 km. U wordt ontvangen met een kop koffie of thee en een lekker stuk vlaai. U kunt uw fietsvaardigheid uit proberen op ons behendigheidscircuit, de remproef doen en uitleg krijgen over het veilig en verantwoord gebruik van uw E-bike en actuele verkeersregels.

Een leverancier van E-bikes en aanverwanten artikelen zal aanwezig zijn met diversen producten om een beeld te geven van alle mogelijkheden die er zijn. Denk hierbij aan een extra lage instap, ideaal voor fietsers die beperkt zijn in het optillen van een been bij het op en afstappen enz.

Deelname kost € 2,50 dat is inclusief kopje koffie of thee en een stuk vlaai op de pauzeplaats. Aanmelden kan door uw naam, adres, telefoonnummer,  en mailadres te sturen naar  [email protected]  of naar VVN afd. Nederweert p/a mevr. Lempens Meidoornstraat 15 6031 XP Nederweert.

En u maakt  € 2,50 p/p over op rekening NL 11 INGB 0006208113 t.n.v. VVN afd. Nederweert o.v.v. GVF 2018. Nadat uw betaling is ontvangen bent u pas ingeschreven. U ontvangt t.z.t. van ons nadere informatie over startlocatie, starttijd, route en pauzeplaats van GVF 2018.

Aanmelden kan tot 18 mei 2018.

VVN afd. Nederweert

[email protected]

www.vvn.nl

Vorig artikelSchutterij Sint Odilia presenteert koning
Volgend artikelNog enkele plaatsen vrij voetbaldagen Eindse Boys