Politie zoekt getuigen schietincident in Roermond

ROERMOND -Update-  Politie zoekt verdachten schietincident, onderzoek loopt- De politie is nog druk bezig met het onderzoek naar het schietincident dat zich zondagmiddag voltrok in Kitskensdal in Roermond. Er wordt nog uitgekeken naar meerdere personen die verdacht worden van betrokkenheid bij het voorval. De twee die gewond raakten worden behandeld in het ziekenhuis.

Medewerkers van Forensische Opsporing zijn zondagavond nog bezig met sporenonderzoek in de buurt van de begraafplaats waar het voorval zich heeft afgespeeld. Er is ook een auto inbeslaggenomen. Mogelijk is die van een van de betrokken partijen.

Bij een vechtpartij in de buurt van een begraafplaats in Kitskensdal werden rond 15.30 uur zondagmiddag schoten gelost. Hierbij raakten twee personen gewond. Enkele andere personen sloegen hierna op de vlucht. Naar hen wordt nog gezocht.

De politie verwacht in de loop van de komende dagen met meer informatie te komen over het incident

Lees ook het eerder verschenen bericht:

Schoten gelost na vechtpartij

Roermond – Bij een vechtpartij aan de Kitskensdal zijn vanmiddag rond 15.30 uur schoten gelost. De twee personen die hierbij gewond zijn geraakt, zijn momenteel aanspreekbaar. Hulpdiensten zijn ter plaatse.

De politie kijkt uit naar meerdere personen die na het incident in een auto zijn vertrokken. Het gebied waar dit zich heeft afgespeeld is afgezet.

De politie komt later met meer informatie.