Ruim 56.500 euro opgehaald met Weert Collecteert

WEERT – Van 9 t/m 13 april 2018 werd de gezamenlijke huis-aan-huis collecte van 17 landelijke goede doelen en fondsen onder de noemer van Weert Collecteert! gehouden. Meer dan 300 vrijwilligers werkten hier aan mee en er werd een intensieve PR-campagne gevoerd. Zo zullen de spandoeken waarmee de collecte werd aangekondigd niemand ontgaan zijn.

De gezamenlijke inspanning heeft geleid tot een heel mooie collecteopbrengst.

Opbrengst
De opbrengst van de collecte 2018 heeft de verwachtingen van bestuur en organisatieteam van de Stichting Goede Doelen Collecte Weert overtroffen. Maar liefst een bedrag € 56.529,76 is opgehaald! Dit is bijna 30% meer dan vorig jaar.

Volgens de organisatie van Weert Collecteert! hebben de inwoners van Weert met de mooie collecteopbrengst van 2018 laten zien dat zij de bundeling van de afzonderlijke collectes waarderen en de 17 deelnemende landelijke goede doelen en fondsen een warm hart toedragen. En dat is iets om heel dankbaar voor te zijn.

Vorig artikelDe Hoort is weer opengesteld en krijgt nieuwe naam: Looserplas
Volgend artikelMannetje Poep strijdt tegen hondenpoep in Weert