Accretos Dames 2 kampioen!

LEUDAL – Zaterdag 21 april is Dames 2 kampioen geworden in de 3e klasse! Het kampioenschap was al binnen na het winnen van één set! Die set moest wel nog gewonnen worden! Gelijk de eerste set werd gepakt! BAM! Het kampioenschap was binnen! De wedstrijd werd uitgespeeld en met 4-0 gewonnen. Daarna kon het feest los barsten mit de platteker door ut dörp en iedereen laten horen dat het kampioenschap binnen is! Waarna het feest werd voortgezet bij Café Tonvannebekker met Gemma.

Ook de trotse shirtsponsor Geld & Woning Roggel feliciteert Dames 2 met het kampioenschap! Speelsters Mara Alofs, Frankie Beenders, Kelly Claessen, Lieke Derks, Cyenna Hendrikx, Kiki Hoevers, Sterre Kuijpers, Tessa Schreurs, Lonneke Stammen, trainer Guido Niessen, coach Louis Vossen en assistent trainer Loek Geelen allen hartelijk gefeliciteerd met het behalen van het kampioenschap en de promotie naar de 2e klasse!

Vorig artikelMenselijke botten aangetroffen bij archeologisch onderzoek rond Tiendschuur Weert
Volgend artikelCranendonck onderzoekt mogelijkheid tot legale wietteelt