Uitnodiging 3e bijeenkomst Doospel Verenigt

OSPEL – Op woensdag 25 april vindt om 19.30 uur in de Haaze-hoof de derde bijeenkomst van Doospel Verenigt plaats. Doel van Doospel Verenigt is samenwerking tussen verenigingen en stichtingen in Ospel en Ospeldijk te stimuleren om gezamenlijk kennis, kunde en krachten met elkaar te bundelen en er zo beter van te worden.

Bijeenkomst woensdag 25 april vindt om 19.30 uur in de Haaze-hoof

Er zijn al eerdere bijeenkomsten geweest op 13 september en 7 november vorig jaar. Sinds die tijd hebben we niet stil gezeten en is er op de achtergrond veel gebeurd waar verenigingen en stichtingen nu al de vruchten van kunnen gaan plukken.
De resultaten van de twee eerdere avonden zijn gebruikt om Doospel Verenigt (kortere termijn) verder uit te gaan werken en parallel een visiedocument genaamd “Fan van Doospel” voor de langere termijn op te stellen.

Onderwerpen op de 3e bijeenkomst zijn:  

1. korte samenvatting wat er gebeurd is tot nu toe. Hierbij krijgt iedereen de gelegenheid om terugkoppeling te geven en vragen te stellen.

2. We gaan aan de slag met een 5-tal thema’s om deze concreet verder uit te werken met als doel dat iedereen op zeer korte termijn de toegevoegde waarde van samenwerking in zal zien

3. Prikken vervolgbijeenkomst met als hoofddoel: presenteren uitkomsten eerste
samenwerkingsvormen (oftewel de daad bij het woord voegen).
De avond start met een koffie en vlaai. De vlaai wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank Weerterland en Cranendonck die inmiddels ook Fan van Doospel zijn geworden!
Koffie en enkele consumpties worden jullie aangeboden door de Dorpsraad Ospel.
Na een kort welkomstwoord zal het visiedocument Fan van Doospel gepresenteerd worden. Dit document zal ook voor iedereen aanwezig beschikbaar worden gesteld die avond.
Daarna gaan we aan de slag in kleinere groepjes met het verder uitwerken van de initiatieven voor Doospel Verenigt.

Jullie kunnen daarbij aan de vooravond staan van de prachtige samenwerking tussen de vele verenigingen en stichtingen die Ospel en Ospeldijk rijk zijn. Iedereen is welkom, maar graag van te voren aanmelden via [email protected] (ivm de
voorbereidingen).

We hopen op een grote opkomst en jullie allemaal te zien op woensdag 25 april om 19.30 uur in de Haaze-hoof te Ospel.

Dorpsraad Ospel

Lees ook:

Project ‘Doospel Verenigt’ door na pitch Ramon Vaes

Vorig artikelErfgoedtocht Stramproy trekt meer dan honderd belangstellenden
Volgend artikelPersonen onwel geworden bij Sligro aan Roermondseweg in Weert