Politie doet onderzoek na aantreffen lichaam in Ospel

OSPEL – Politie doet onderzoek na aantreffen lichaam.

Aan Uliker is een lichaam aangetroffen en tevens ligt er een auto in de sloot, de politie is bezig met een groot onderzoek.

UPDATE 14.35;  Volgens ED.nl dumpten de vluchters onderweg aanhanger bij de achtervolging die begon in Veldhoven. De politie zag de wagen rijden zonder verlichting op de aanhanger en gaf een stopteken waarna de achtervolging begon.

UPDATE 15.57; Dode man in Ospel is 68-jarige uit Eindhoven.

UPDATE; 15.49 Natuurlijke dood bij dode man in Ospel;

Uit onderzoek is gebleken dat de 68-jarige Eindhovenaar aan een natuurlijke dood is gestorven. Het onderzoek naar de omstandigheden rondom het overlijden gaat door. De politie spreekt vandaag met diverse getuigen.

 

Vorig artikel
Volgend artikelBurgernet- Wie heeft deze persoon gezien?