Open dag nieuwe Zorgkwekerij in Ospel

OSPEL – Op 22 april houden wij een open dag bij ons bedrijf in Ospel. Een Zorgkwekerij met dagbesteding voor licht dementerende ouderen die nog zelfstandig wonen. In mei wordt er gestart.

Neem een kijkje op 22 april aanstaande van 11.00 uur tot 16.00 uur

Het doel is om met ondersteuning/begeleiding, in een kleine groep, het invullen van de dag structuur te geven en sociale contacten te onderhouden. Dit alles in een ontspannen sfeer in de tuinkamer van de dagbesteding en buiten in een natuurlijke omgeving met plant & dier.

Wil je eens een kijkje komen nemen met je ouders,partner of familielid die zich graag zou willen inschrijven voor een plaatsje op de dagbesteding?  Aarzel niet en loop gerust binnen om informatie te ontvangen en kijk of het iets voor u is!

Uiteraard kunnen wij dit niet alleen en prijzen ons gelukkig met de ondersteuning van schoonzus Tiny Swinkels. Zij heeft meer dan 30 jaar ervaring in de zorg, met name de ouderenzorg en cliënten met een verstandelijke beperking.

Bel of mail gerust voor informatie [email protected] of 0495-641678

Ad & Sidonie Swinkels

 

Vorig artikelToch geen onderzoek of Weert uit paspoort Nederweertenaren kan
Volgend artikelMatineeconcert in Franciscus Huis: ‘Weert meets Thorn’