Asfaltonderhoud op verschillende wegen in Cranendonck

De Asbroekweg in Budel is een van de wegen waar reparatiewerkzaamheden plaatsvinden. Foto: Google Maps

CRANENDONCK – Op 25 april wordt klein asfaltonderhoud verricht aan verschillende wegen in Cranendonck. De planperiode voor de uitvoering van onderstaande werkzaamheden is afhankelijk van de weersomstandigheden. Het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden geregeld met bebordingen en/of verkeersregelaars.

Budel: Asbroekweg, reparatievakken rijbaan en verwijderen wortelopdruk. Bosch, reparatievakken rijbaan. Meemortel, reparatievakken rijbaan.
Budel- Schoot: Klein-Schoot, reparatievakken randschade rijbaan.
Gastel: Bergsestraat, reparatievakken en verwijderen wortelopdruk. Kluisweg, reparatievakken randschade rijbaan. Vennenweg, reparatievakken rijbaan.
Maarheeze: Rummeling, reparatievakken rijbaan.

Onderhoud bermen en onverharde wegen
In de maanden april en mei wordt onderhoud verricht aan de bermen en onverharde wegen in de gemeente. Tijdens de werkzaamheden worden de bermen en onverharde wegen waar nodig bijgevuld en geëgaliseerd.

Overlast
Het is mogelijk dat er tijdelijk hinder is van de machines bij de werkzaamheden. De planning voor de uitvoering van de werkzaamheden is afhankelijk van de weersomstandigheden. Voor een goede uitvoering van de werkzaamheden mag het niet te droog of te nat zijn.

Vorig artikelTerugblik op een sfeervol Buitengewoon Tafelen in Weert
Volgend artikelToch geen onderzoek of Weert uit paspoort Nederweertenaren kan