Verslag Derby Time bij RKSVO

OSPEL – Vrijdag 13 april vond de 2e editie van Derby Time plaats. Zo’n 70 personen waren aanwezig en hebben middels diverse spellen gestreden om de finale te bereiken. De teams hebben tegen over elkaar gestaan met tafelvoetbal, het verjaardagsspel “Ik hou van Holland” gespeeld, onder een kokosboom kokosnoten gevangen en in een grote spiraal geprobeerd om de handen niet te laten bibberen en de stang niet te raken.

Ook hebben de teams de aanwezigen verrast met ongekende zangtalenten tijdens de karaoke. Uiteindelijk hebben 3 teams de finale bereikt; veteranen 1, de dames en het 5e. Na een paar quizvragen en wederom een karaoke ronde zijn veteranen 1 de winnaar van Derby Time geworden.

 

Het 5e heeft de 2e plaats gehaald en de dames werden 3e. Proficiat allemaal! De activiteitencommissie bedankt de aanwezigen voor hun komst, inzet en enthousiasme. Ook een dikke merci voor het barpersoneel. De vooraf aangemelde personen die toch niet zijn gekomen, hebben een gezellige avond gemist.