Dames 1 Fortutas bereikt Promotiewedstrijd

NEDERWEERT/OSPEL – Afgelopen zaterdag wist VC Fortutas Dames 1, gesponsord door Smolenaers en Van Lier Tuinen, Grako Logistics en Tuincentrum Gielen, door een 3-1 overwinning de 2e plaats in de 2e klasse veilig te stellen.

Na de promotie via kampioenschap van vorig jaar is het team dit jaar doorgegaan in het succes en heeft een goede ontwikkeling doorgemaakt. Dit heeft geresulteerd met minimaal een 2e plaats en nog een minieme kans op een kampioenschap.

De 2e plaats in de poule geeft recht op het spelen van een promotiewedstrijd tegen een team uit de 1e klasse. Deze wedstrijd zal gespeeld worden op zaterdag 28 april tegen VC Voerendaal of Accretos. Tijdstip en locatie van de wedstrijd zijn helaas nog niet bekend.

Een knappe prestatie van VC Fortutas Dames 1 die nog beloond kan worden met een promotie naar de 1e klasse.

Heren 1 wist zatedag met 3-1 te winnen van Revoc en Heren 2 verloor met 1-3 van Revoc. Dames 2 verloor met 0-4 van Grashoek en Dames 3 verloor met 1-3 van Ledub. Meisjes B wist met 4-0 van Stravoc en Meisjes C verloor met 4-0 van Olympia.

Vorig artikelVoetballers vluchten uit brandende Auto aan de Heerweg
Volgend artikelIJsboerderij Gommers bouwt deel van stallen om tot restaurant