Startsein verbouwing nieuwe huisvesting RICK

Op de foto van vlnr. Mat Schreven (bouwtechnisch adviseur), Emile Florack (directeur van RICK), René Koppen (directeur Koppen Bouw) en Marc Sijmkens (Controller bij RICK).

WEERT – Op donderdagmiddag 12 april is een overeenkomst gesloten voor de grootse verbouwing van de toekomstige huisvesting van RICK (Regionaal Instituut Cultuur en Kunsteducatie) in Weert aan de Wilhelminasingel 12. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Koppen Bouw uit Weert, voor de overeenkomst vertegenwoordigd door directeur René Koppen.

Namens RICK zal de bouw worden begeleid door bouwtechnisch adviseur Mat Schreven van Schreven’s Bouwkosten Advies-buro in Weert. De werkzaamheden zullen volgende week van start gaan en moeten voor de bouwvakvakantie zijn afgerond. Het is de bedoeling dat de activiteiten van RICK voor seizoen 2018-2019 in september van start kunnen gaan.

Over RICK
RICK, het Regionaal Instituut Cultuur- en Kunsteducatie is hét centrum voor alles wat met kunst en cultuur te maken heeft. RICK gelooft in kunst en cultuur en wil jou inspireren om dit ook te doen! RICK wil zoveel mogelijk groepen inspireren: particulieren, amateurverenigingen, harmonieën, fanfares, bedrijven, onderwijs- en welzijnsinstellingen. Of je nu kennis wil maken met kunst en cultuur of hier al een passie voor hebt, bij RICK ben je aan het juiste adres!

Over Koppen Bouw
Koppen Bouw in Weert is een modern bouwbedrijf, dat zich bezighoudt met alle werkzaamheden die zich voordoen in de woning- en utiliteitsbouw. Onze activiteiten bevinden zich dan ook in de nieuwbouw van woningen en appartementencomplexen, kantoren, winkels, alsook alle renovatiewerkzaamheden. Het bouwbedrijf was o.a. verantwoordelijk voor de verbouwing van Brasserie-Hotel Antje van de Statie in Weert.

Over Mat Schreven
Bouwkostenmanagement van Mat Schreven staat garant voor een optimale beheersing van het bouwbudget, in de initiatieffase worden de exacte uitgangspunten voor de verdere uitwerking en realisatie van het bouwproject vastgelegd. Schreven was eerder o.a. betrokken bij de bouw van Ursulinencomplex in Weert.

Vorig artikelEerste Remunjse Echte Kaerelsklup haalt bevrijdingsvuur op in Wageningen
Volgend artikelGratis infoavond over shockwave behandeling door FysioActive Heythuysen