Kantoor VAO Weert officieel geopend

WEERT – Wethouder Martijn van den Heuvel heeft woensdag 11 april jl. officieel het nieuwe kantoor van stg. Vrijwillige Administratieve Ondersteuning Weert e.o. (VAO), op ludieke wijze geopend. De openingshandeling bestond uit het kapot slaan van een spaarvarken, zoals ook cliënten van VAO hun spaarvarken soms moeten aanspreken.

Ruud Hermans, voorzitter, vermeldde o.a. in zijn toespraak dat VAO na de vliegende start in januari 2017 haar dienstenpakket uit gaat breiden naar preventie en medewerking gaat verlenen aan het Aanvalsplan Armoede in samenwerking met de gemeente Weert. De groeiende groep vrijwilligers (40) heeft in het afgelopen jaar al ruim 130 cliënten gratis ondersteuning aan huis kunnen bieden bij het weer op orde brengen en houden van hun (financiële) administratie. Het kantoor biedt vrijwilligers en cliënten iets meer privacy en diverse faciliteiten om de dienstverlening te kunnen optimaliseren.

Kantoor VAO heeft open spreekuren voor een ieder die meer informatie wil over ondersteuning aan huis bij hun (financiële) administratie door vrijwilligers. Meer informatie en openingstijden: www.vaoweert.nl .

Vorig artikelErfgoedtocht Grensgevallen: Groen, geschiedenis en glans van De Sjans en de Rojer Broeken
Volgend artikel1ste exemplaar flyer Vrienden van Eynderhoof uitgereikt