Dorpsraad Ospel reikt welkomstpakket uit

OSPEL -Dinsdagavond 10 april hebben we het tweede welkomstpakket van 2018 uitgereikt aan 2 nieuwe inwoners van Ospel. De nieuwe inwoners zijn Sanne Verdonschot en Tom van Tuel. Sanne is oorspronkelijk afkomstig van Ospeldijk en Tom is opgegroeid in Leuken (Weert).

Sanne is 27 jaar en werkt in het dagelijkse leven bij Hoera Kindercentra in Ittervoort als pedagogisch medewerker.

Tom is 28 jaar en is zelfstandige (Tom van Tuel Service bedrijf). Als zelfstandige werkt hij al 10 jaar met het aanleggen van kunstgras, maar leent hij zichzelf ook uit aan andere bedrijven binnen de bouw van woningen of tentenbouw.

Het jonge stel is met z’n tweeën komen wonen in Ospel aan de Houwakkersteeg, maar zullen niet lang meer onder hun beiden zijn; in september verwachten ze hun eerste kindje!

Het welkomstpakket is een initiatief van de Dorpsraad Ospel en is mede tot stand gekomen door bedrijven en verengingen in Ospel. Voor meer informatie, zie http://www.dorpsraad-ospel.nl/dorps-ontwikkeling-visie/welkomstpakket/
Kent u iemand die van buiten Ospel is komen wonen in Ospel, meld het bij de Dorpsraad Ospel.

Wij wensen Tom, Sanne en … veel woonplezier in Ospel!

Wie maakt dit pakket mogelijk?  Lees het hier >>

Vorig artikelVriendinnen vinden 26.000 euro op vakantieadres
Volgend artikelGrote woningbrand in Ittervoort