Stijging van bedrijven met minimaal 10 werknemers in Midden-Limburg

De grootste stijger binnen ondernemingen met minimaal 10 werknemers is de horeca

MIDDEN-LIMBURG – Het aantal bedrijfsvestigingen met minstens tien werknemers is tussen 2010 en 2018 in Midden-Limburg gestegen.

Dat maakt het CBS bekend. In Midden-Limburg was een sterke groei van 8,4 procent zichtbaar. Dat komt overeen met de landelijke trend, waarbij het aantal bedrijven met minimaal tien werknemers sinds 2010 met gemiddeld 10 procent is gegroeid.

Horeca grootste stijger
De grootste stijger binnen ondernemingen met minimaal 10 werknemers is de horeca. Dat nam in Midden-Limburg met 37,5 procent toe. In de bouwnijverheid nam het aantal bedrijven met 10 werknemers of meer juist af in Midden-Limburg (-5,3%).

Vorig artikel‘Voortzetten van huidige coalitie in Weert is een optie’
Volgend artikelSubsidieregeling voor toeristische ondernemers in Limburg in trek