Merefeldia 35+2 naar London

NEDERWEERT – In het weekend van 17 maart is Merefeldia 35+2 naar London afgereisd voor een lang weekend Engelse Cultuur. 18 spelers en begeleiders lieten zich onderdompelen in alles waar London goed in is.

Steenkoud maar hartverwarmend gezellig!

De hoofdattractie was de wedstrijd van het Brentford van Florian Jozefzoon tegen de voetbalreuzen van Middelsborough (eindstand 1-1). Het 15.000 koppige publiek kreeg een attractieve wedstrijd voorgeschoteld en dat was erg prettig, gezien de buitentemperatuur van -4 graden en windkracht 8.

De avonden werden gevuld met pub-zang en -drank gedurende dit St Patrick’s Weekend. Een fietstocht door London en een bezoek aan de thuishaven van West Ham United completeerde dit bijzonder gezellig weekend. Nadat de Queen werd uitgezwaaid tijdens de Changing of the Guards werd de thuisreis aanvaard. Merefeldia 35+2 maakt elke vijf jaar een grote trip, want in de tussentijd moet er speciaal daarvoor gespaard worden én wordt er elke zaterdag een flinke pot op de mat getoverd.
De mannen van 35+2 kunnen altijd versterking gebruiken. Zin om mee te doen/gaan? Laat het weten!

https://www.merefeldia.nl/483/contactformulier

Vorig artikelHoogste aantal startende ondernemers ooit in Belgisch-Limburg
Volgend artikelSteekpartij aan de Princenweg in Weert