Oproep voor Informatieavond Glasvezel Buitenaf

OSPEL – Maandag 9 april 2018 is er een informatieavond Glasvezel buitengebied. Doel is om mensen in het buitengebied van Ospel, maar eigenlijk de hele gemeente Nederweert te informeren over de mogelijkheden van Glasvezel.

Het buitengebied krijgt nu eenmalig de kans om zich in te schrijven voor een snelle Internet verbinding. De avond begint om 19.30 uur in de Haaze-Hoof. De inschrijving stopt op 11 juni. Dan moet 50% van de aansluitingen Ja hebben gezegd tegen Glasvezel, wil de aansluiting doorgaan.

Kom daarom allemaal naar de informatieavond op 9 april in de Haaze-Hoof en laat je informeren wat de mogelijkheden zijn.  U kunt zich zelf voorbereiden op de avond door nu eens op te zoeken wat u nu betaald (woonachtig in het buitengebied) voor TV, Internet en telefonie. Dan kunt u maandag de kosten vergelijken en op die manier kunt u een goede keuze maken of glasvezel iets voor u is.

Dorpsraad Ospel is aanwezig als 1 van de ambassadeurs die het project glasvezel buitenaf een warm hart toe dragen.

Na morgen volgeer nog 4 andere informatieavonden in midden-limburg. Zie ook: https://www.glasvezelbuitenaf.nl/deelgebied/noordwest-limburg/actueel 

Lees ook:

Glasvezel dichtbij voor buitengebied Noordwest Limburg

Vorig artikelKampioensreceptie MEOS Dames 1
Volgend artikelWoodstoks het nieuwe festival in Nederweert gaat niet door