Vermelding op jullie site ivm aanmelden leden RKSVO voor 15 mei a.s.

OSPEL – Ben jij een enthousiaste jongen / meisje die vanaf het nieuwe seizoen (dat begint in september) wil voetballen bij de jeugd van R.K.S.V.O.?

Geef je dan voor 15 mei 2018 op bij ondergetekende. Vanaf 6 jaar mag je wedstrijden voetballen en word je ingedeeld in een team. De wedstrijden worden voornamelijk op zaterdag gespeeld. Trainen mag je al vanaf 5 jaar en we spelen dan ook af en toe een toernooi op de vrijdagavond vanaf 18.00 uur. Helaas is het mogelijk dat kinderen die na 15 mei a.s. worden opgegeven niet meer in een team geplaatst kunnen worden voor de competitie van het najaarsseizoen. Dit komt omdat wij eind mei de teams moeten aanmelden bij de KNVB. Trainen is na die datum uiteraard wel mogelijk. Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht op rksvo.nl . Onder “Vereniging, Lidmaatschap” vind je het aanmeldformulier. Mocht je nog vragen hebben mail dan naar ledenadministratie(at)rksvo.nl of bel Jan Caris op 0495-632868 of 06-2938 0520. www.rksvo.nl

Vorig artikelminiMaster ‘Anders Ondernemen’ weer geslaagd!
Volgend artikelWil jij voetballen bij de jeugd van RKSVO?