Thriller-auteur Karin Slaughter bezoekt Weert op zaterdag 16 juni

Karin Slaughter

WEERT – Op zaterdag 16 juni komt internationale bekende auteur Karin Slaughter naar de Bruna in Weert. Van 11.00 tot 12.30 kun je haar ontmoeten en  de weergaloze thriller ‘Gespleten’ laten signeren door de Queen of Crime.

Thriller ‘Gespleten’ van Karin Slaughter
Andrea Cooper kent haar moeder door en door. Ze weet dat Laura een onopvallend maar tevreden bestaan leidt en nooit iets voor haar verborgen zou houden. Maar wanneer het restaurant waar Andrea en Laura elke week lunchen onder vuur wordt genomen ziet Andrea een heel andere kant van haar. De koelbloedigheid waarmee Laura de schutter overmeestert en doodt, verbijstert Andrea. Dan blijkt dat de schutter het op haar moeder gemunt had. De politie wil weten waarom, maar Laura weigert elke medewerking. Dan ontdekt Andrea dat haar moeder zich al dertig jaar schuilhoudt onder een andere naam en dat alles wat ze over haar verleden heeft verteld gelogen is. Wat heeft Laura op haar geweten? Waarom zien anderen haar liever dood dan levend? En kun je iemand nog vertrouwen als die een volslagen vreemde blijkt te zijn – ook als diegene je moeder is?

De pers over Goede dochter
‘Slaughter doet waar ze goed in is: ze laat de lezer gruwelen.’ – Elsevier
‘Gruwelijk knap opgeschreven. ★★★★’ – de Volkskrant

 

Karin Slaughter is een van ’s werelds meest gewaardeerde schrijvers. Haar thrillers – stuk voor stuk internationale bestsellers – zijn in 36 landen verschenen en verkochten wereldwijd meer dan 35 miljoen exemplaren. Slaughter grijpt als auteur de kans om lastige thema’s aan de kaak te stellen. Zo speelt geweld tegen vrouwen een belangrijke rol in haar werk. Momenteel werkt Slaughter aan een nieuwe Will Trent-thriller die in de zomer van 2019 zal verschijnen.

Vorig artikelBeter voorbereid op je nieuwe huis tijdens de Rabo Woonweken
Volgend artikelProvincie en gemeente Leudal ondertekenen overeenkomst herinrichten N280 Leudal