Evenement All American Day keert terug in Weert

WEERT – Na zeven jaar keert de All American Day terug in Weert. De vergunningsaanvraag voor het evenement is nog in behandeling, maar de eerste gesprekken tussen de organisatie en de gemeente zijn positief verlopen. Op zondag 12 augustus staat Weert opnieuw in het teken van auto’s, motoren en foodtrucks.

De reden van de terugkeer van de All American Day is het 35-jarig jubileum van wijkvereniging Fatima. De dag speelt zich dan ook deels af in de wijk. Auto’s en motoren rijden er een show. Ook is er een markt, zijn er foodtrucks en livemuziek.

Populair evenement
De All American Day was in het verleden een populair evenement. Het trok zo’n 40.000 bezoekers. De organisatie verwacht dat er dit jaar 15.000 bezoekers op af komen. De laatste editie vond plaats in 2010. Daarna mocht het evenement niet meer georganiseerd worden vanwege angst voor rivaliserende motorbendes.

Vorig artikelBomacon wisselt van eigenaar
Volgend artikelNieuwe concepten in de Roermondse binnenstad