Bomacon wisselt van eigenaar

Pieter Boots en Ton van Cranenbroek.

WEERT – Om de continuïteit en de kwaliteit van Bomacon te waarborgen, hebben Pieter Boots en Mieke Nijssen de aandelen van het bedrijf per direct overgedragen aan Ton van Cranenbroek. Deze overname brengt voor klanten geen merkbare veranderingen met zich meebrengen.

Na vijftien jaar lang met veel toewijding het bedrijf te hebben geleid, vinden Pieter Boots en Mieke Nijssen het tijd om het stokje over te dragen. Gezien de leeftijd van Pieter, werd het belangrijk om het bedrijf toekomstbestendig te maken. Pieter en Mieke vonden in Ton een geschikte jonge ondernemer, die de functie van algemeen directeur dan ook per direct zal overnemen.

“Na vijftien jaar voelt bedrijf toch als een kind van je, dan vind ik het heel belangrijk dat dit goed terechtkomt”, zegt Pieter. Hij vanaf heden de functie van bedrijfsleider bekleden en blijft dus een grote rol binnen het bedrijf spelen. Mieke Nijssen zal haar functie ook behouden, de organisatie blijft dus in grote lijnen ongewijzigd.

Overname
Ton van Cranenbroek (42 jaar) heeft een ruime ervaring in de machinebouw en de verspaningsindustrie. Met deze ervaring op zak heeft Ton ook alle vertrouwen in de toekomst. “Bomacon is echt een mooi bedrijf, opererend in een nichemarkt. Het divers machinepark is prachtig, het bedrijf is in staat om bijvoorbeeld een product van een lengte van acht meter te bewerken. Daarnaast is het uniek dat er naast machinale bewerkingen binnen het bedrijf ook een las- en constructieafdeling aanwezig is. Hierdoor zijn we in staat een totaalpakket te leveren.”

Ton van Cranenbroek heeft veel zin in de toekomst en ziet veel uitbreidings- en investeringsmogelijkheden. Het feit dat Pieter Boots binnen Bomacon verder gaat als bedrijfsleider doet hem deugd: “Het is bovenal prettig dat Pieter aanblijft, zodat ik nog volop kan leren van zijn ervaring.”

Vorig artikelDrugsafval in brand in Ospel
Volgend artikelEvenement All American Day keert terug in Weert