Beter voorbereid op je nieuwe huis tijdens de Rabo Woonweken

WEERT – Op zaterdag 7 april zetten huizenverkopers de deur open voor potentiële kopers tijdens de NVM Open Huizen Dag. Veel mensen gaan deze dag op zoek naar hun droomhuis, hoewel dit door de groeiende vraag op de huizenmarkt nogal een uitdaging kan zijn.

Daarom organiseert Rabobank van 3 t/m 14 april de Rabo Woonweken, waarbij onze vestigingen Weert en Budel op zaterdag 7 en 14 april extra geopend zijn. We nodigen je dan ook van harte uit om eens binnen te lopen voor een vrijblijvend gesprek.

Krijg inzicht in je financiële mogelijkheden
Wil je goed voorbereid zijn voordat je op huizenjacht gaat of heb je jouw droomhuis al gevonden? Kom dan vrijblijvend bij ons langs en check je financiële mogelijkheden. De adviseurs van de Rabobank geven graag antwoord op al je woonvragen tijdens een kosteloos oriëntatiegesprek. Tijdens dit gesprek doorloop je het hypotheekdossier en krijg je meer inzicht in de volgende zaken:
• Het bedrag dat je wilt en kunt lenen;
• De maandlasten die horen bij dat bedrag;
• Wat er verder komt kijken bij het kopen van een (andere) woning.

Bereid je ook online voor
Online kun jij je alvast oriënteren op het kopen van een (andere) woning en wat daarbij komt kijken. Ook als je nog geen plannen hebt om op korte termijn een woning te kopen is het verstandig om jezelf te informeren. Start je online oriëntatie op Rabobank.nl/wonen om erachter te komen hoe jij je kunt voorbereiden op de aankoop van jouw droomhuis. Hier vind je ook de locaties en openingstijden van vestigingen bij jou in de buurt.

Liever een afspraak?
Maak je liever een afspraak? Dat kan natuurlijk! Ook in de avonduren. Bel 0495-435 435 of mail [email protected]

Vorig artikelFrans Weekers, oud-staatssecretaris van Financiën, is aangesteld als ‘speciaal vertegenwoordiger wederopbouw Sint Maarten’
Volgend artikelThriller-auteur Karin Slaughter bezoekt Weert op zaterdag 16 juni