Arie Keur ontvangt Koninklijke onderscheiding

Foto via Twitter: Jos Heijmans.

WEERT – Uit handen van burgemeester Jos Heijmans ontving de heer A. Keur op donderdag 5 april een Koninklijke onderscheiding. Hij kreeg de versierselen uitgereikt die horen bij de onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De heer A. (Arie) Keur woont in Weert.

Lotuskring de Kempen
De heer Keur is sinds 1976 lid van Lotuskring “De Kempen”. Hij vervulde verschillende functies. Hij was docent en examinator. Daarnaast was hij vicevoorzitter, Studieleider en Kringleider. Hij voorzag de 2.000 leden permanent van het voortschrijdend inzicht in de wereld van EHBO- en Lotus-leden. De opleidingen van Lotusslachtoffer tot instructeur Lotus waren bij hem in uitstekende handen.

Lotusslachtoffer Rayon Limburg
In zijn hoedanigheid als Lotusslachtoffer heeft heer Keur ruim twintig jaar de bijscholing van het Rayon LB 05 ondersteund.

Vorig artikelPijnbestrijding door lachgas tijdens bevalling in Laurentius
Volgend artikelWinnaars project ‘Welzijn in de wijk’