Nieuwe business voor Agri en cross-overs

Doe mee en Klik hier om de enquête binnen 5 minuten in te vullen!

Keyportregio – In opdracht van Keyport 2020 voeren 3 studenten van HAS Hogeschool een vervolgonderzoek uit op het rapport “Agribusiness in beeld” . ‘Met dit onderzoek willen we nieuwe businesskansen creëren door verbindingen te leggen tussen primaire agrarische bedrijven en cross-overs. Denk aan samenwerking rondom Big Data, robotisering en reststroom verwerking.’

Doe mee en klik hier om de enquête binnen 5 minuten in te vullen!

Onderzoek onder alle bedrijven Keyportregio
Deze enquête is gericht op alle bedrijven binnen Keyport 2020. Invullen kan tot de eerste week van mei. Uiteraard wordt met de data van deze enquête zeer vertrouwelijk omgegaan. Naast dit brede online onderzoek, worden er momenteel gesprekken gevoerd met primaire agrarische bedrijven en cross-overs. In juni zijn de resultaten van het onderzoek bekend.

Van sociaal economisch belang
Dit onderzoek is een verdieping op het onderzoek Agribusiness in beeld van 2014. Daaruit bleek dat de agrarische sector en haar cross-overs verantwoordelijk zijn voor 20% van de toegevoegde waarde in de Keyport regio. Keyport EAA Economisch Actieprogramma Agribusiness maakt zich sterk om dit sociaal economische belang voor de regio te behouden. Hoe? Dat lees je in de Productie Proeftuin.

Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief!
Thema’s: Arbeidsmarktoptimalisatie, Ondernemerschap, Innovatie en met nieuws over: Workshops en Seminars. Schrijf je in voor de Keynote nieuwsbrief.

BRONKeyport 2020
Vorig artikelBuurtzorg nu ook in Achel-centrum: huisbezoeken bij senioren
Volgend artikelMeerdere bigbags met vermoedelijk drugsafval