Bospop gaat mindervaliden op het festival begeleiden

WEERT – Muziekfestival Bospop in Weert gaat dit jaar voor het eerst mindervaliden begeleiden. Zij krijgen ondersteuning van de entree naar het mindervaliden podium.

Dat zegt voorzitter Peter Verkennis op L1 radio.

Voorzieningen
Hoewel mindervaliden voor het eerst begeleid worden van de entree naar het podium, neemt het festival al jaren maatregelen om de toegankelijkheid voor deze groep mensen te vergroten. Zo krijgen de mindervaliden op de camping een plaats naast de sanitaire voorzieningen. Ook zijn er toiletten naast het rolstoelpodium. Overigens zegt Verkennis dat mindervaliden zelf ook goed voorbereid zijn als ze naar een festival gaan. “Ze weten welke belemmeringen zij tegen kunnen komen.”

Vorig artikelFoto-expositie: Grenspark Kempen~Broek uniek in beeld
Volgend artikelBeter een goede buurt week in Keent