Travel Counsellor Sabina van Cruchten-Huyskens uit Roermond wint prestigieuze Business Development award tijdens travel conferentie

ROERMOND – Travel Counsellor Sabina van Cruchten-Huyskens uit Roermond won de prestigieuze Business Development award. Sabina van Cruchten sloot zich in 2005 aan bij Travel Counsellors en heeft de award ontvangen omdat zij van alle 200 Travel Counsellors in Nederland en België de grootste groei van een individuele onderneming heeft doorgemaakt in de breedste zin van het woord.

Zij zag haar omzet het afgelopen jaar zelfs bijna verdubbelen. Daarom werd ze dit weekend uitgebreid in het zonnetje gezet. Op de foto van links naar rechts General Manager Milka van Dam-Springer, award winnende Travel Counsellor Sabina van Cruchten-Huyskens en Managing Director Fred van Eijk. Travel Counsellor Sabina van Cruchten: “Reizen verkopen is geen beroep maar een passie en daar wil ik mijn klanten in meenemen”.

Vorig artikelSanta Run levert 7200 euro op voor Kindervakantiewerk Weert en de Nierstichting
Volgend artikel24 uur per dag eieren verven in Ospel