Politiek in Nederweert wil coalitievorming zoveel mogelijk in openbaarheid

NEDERWEERT – De gesprekken die moeten leiden tot de vorming van een nieuwe coalitie gaan zoveel mogelijk in de openbaarheid plaatsvinden. Dat voornemen hebben de politieke partijen van Nederweert gisteren uitgesproken.

Dagblad de Limburger schrijft dat de bestaande partijen CDA, JAN en VVD en nieuwkomers Nederweert Anders en D66 per thema afspraken willen proberen te maken.

Nieuwe coalitie
De hoop is dat daardoor duidelijk wordt welke partijen het dichtst bij elkaar komen te liggen, zodat er een coalitie gevormd kan worden. Voor dit proces wordt een onafhankelijk procesbegeleider benoemd. Wie dat wordt, is nog niet bekend.

Vorig artikelPro­vin­cie en ge­meen­te Leu­dal on­der­te­ke­nen over­een­komst N280 Leu­dal
Volgend artikelFietsster gewond na aanrijding in Ospel