Lezing/miniconcert in Nederweert

NEDERWEERT- Mede namens de Heemkunde Vereniging nodigen wij U van harte uit voor een gezamenlijke activiteit van de Heemkunde Vereniging Nederweert en onze Orgelkring. Op verzoek van de Heemkundevereniging Nederweert zal de Orgelkring Nederweert een lezing/miniconcert organiseren waarbij we U, zowel informatief als cultureel, een mooie avond willen bezorgen.

Gezamenlijke activiteit Heemkunde Vereniging Nederweert en Orgelkring

Deze avond zal worden gehouden op dinsdagavond 24 april a.s om 20.00 uur inde Sint-Lambertuskerk te Nederweert. De evenement duurt tot ongeveer 22.00 uur en is voor iedereen vrij toegankelijk.

Voor de goede orde hebben wij bij deze uitnodiging een toelichting met het globale programma toegevoegd. Van deze gelegenheid maken wij tevens graag gebruik om U nu reeds te wijzen op ons reguliere jaarlijkse orgelconcert op vrijdagavond 27 juli a.s. om 20.00 uur. De nog zeer jonge concertorganist Gert van Hoef ( www.gertvanhoef.nl) verzorgt dit concert en laat U horen wat er op ons Clerinxorgel allemaal mogelijk is. U hoort stukken van Bach en Händel tot filmmuziek van Rodgers/Hammerstein ( Sound of Music) en J. Williams (Schindlerslist).

Zowel op 24 april als op 27 juli wordt het evenement ondersteund door video beeldverbindingen zodat iedereen alles ook optisch van zeer nabij kan volgen. Een persoonlijke uitnodiging en programma voor het concert van 27 juli ontvangt U uiteraard tijdig.

Op beide avonden bent U van harte welkom.

Namens de Orgelkring Nederweert,

Henk Sieben, secretaris

Vorig artikelPolitie klaar voor eCall
Volgend artikelSanta Run levert 7200 euro op voor Kindervakantiewerk Weert en de Nierstichting