Reddingsbrigade Nederweert Nederlands kampioen en zilver bij NK Lifesaving in Boxtel

NEDERWEERT – Afgelopen zondag was een succesvolle dag voor het damesteam van Reddingsbrigade Nederweert. In Boxtel werd er gestreden om het Nederlands Kampioenschap Lifesaving, de snelheidstak van de wedstrijdsport van de Reddingsbrigade. De afgelopen weken werd er getraind in een vernieuwde en verbeterde opstelling en dit wierp tijdens de wedstrijd z’n vruchten af. De seconden vlogen van de persoonlijke records af en dit leverde dan ook een geweldige zilveren medaille op voor het complete damesteam! Mede dankzij coach Paul en mascotte Scotty.

De dag kon niet meer stuk, toen Fiona als klap op de vuurpijl het goud wist te veroveren met de Linethrow redding. In slechts 15 seconden wist zij haar drenkeling aan de kant te krijgen en hiermee is ze verdiend Nederlands Kampioen op de Linethrow van 2018!
Dames van harte gefeliciteerd met deze resultaten & dat dit succes mag voortzetten in de wedstrijden die voor dit seizoen nog op het programma staan.

2e paasdag
Lijkt het wedstrijdzwemmen bij de Reddingsbrigade jou interessant en zou je er graag meer over willen weten? Kom dan gerust eens kijken bij onze eigen jaarlijkse Eerste Hulp aan Drenkelingen-wedstrijd op 2e paasdag, 2 april, in het zwembad van Nederweert! Dit is een andere soort wedstrijdvorm, waarbij een nagespeeld ongeval in slechts 4 minuten zo goed mogelijk opgelost moet worden. Er zal in zowel een junioren- als een seniorenklassement worden gestreden om de medailles voor het beste team, maar er zijn ook prijzen voor de teamleider en de beste reanimatie. Kijk voor meer informatie op onze website.

Vorig artikelStorm zorgt voor 400.000 euro schade in Weert
Volgend artikelCrossover meeting vrouwelijke ondernemers van LLTB en MKB-Limburg