Crossover meeting vrouwelijke ondernemers van LLTB en MKB-Limburg

WEERT/NEDERWEERT – Woensdag 28 maart vond er voor de eerste keer een cross over meeting plaats tussen de vrouwelijke ondernemers van LLTB en MKB-Limburg. Er werd al lang naar uitgekeken en het LLTB Netwerk Agrarische Vrouwen pakte samen met de MKB de handschoen op.

Resultaat was een eerste bijeenkomst bij gastonderneemster Petra Lemmers- Bongers van Global Food Group in Nederweert en lid LLTB, waar een boeiend programma gepresenteerd wordt met een thema waarin vrouwen zich vaak herkennen. ‘Succesvol een business runnen maar ook voldoende ontspanning vinden én aandacht verdelen tussen werk en privé’.

Peggy Leurs eigenaar van tuincentrum Leurs en Ria Joosten-van Dijck van Ria Joosten Catering en evenementen te Neer (beiden zakenvrouw het jaar in Limburg, resp. Nederland) namen deel als gastsprekers en vertelden hoe zij genoemde balans in hun leven vinden. Voorzitters Monique Princen-Stultiens (MKB) en Bianca Gerritsen (LLTB NAV) spraken vanuit hun eigen ervaring en gaven hier toelichting op. Actrice Christel de Laat modereerde de avond op eigen wijze. Dat vrouwen hier meer over willen weten én dat deze onderneemsters hun netwerk willen vergroten bewees de enorme belangstelling: een volle bak!

Dank aan Peggy Leurs en Ria Joosten voor hun inspirerende verhalen en voorzitters Monique Princen en Bianca Gerritsen voor het enthousiasme. Ook zij weten goed de balans te houden tussen business en privé. De avond werd op een humoristische Brabantse wijze gemodereerd door Christel de Laat.

En last but nog least veel dank aan ons betrokken lid Petra Lemmers en haar werkgroep. Prachtig dat we gast mochten zijn bij Global Food Group. Wat een mooi bedrijf. En alles zo goed georganiseerd en verzorgd. Dames wij gaan aan de hand van jullie opmerkingen evalueren maar wij zijn er eigenlijk al uit gezien de vele spontane positieve reacties. Volgend jaar weer.

Vorig artikelReddingsbrigade Nederweert Nederlands kampioen en zilver bij NK Lifesaving in Boxtel
Volgend artikelRockwool boekt omzetstijging van 17 miljoen euro