NEI workshop

WEERT – Er bestaat dus een spiertest waarmee je kunt aanleren om bij jezelf geblokkeerde energie op te sporen? Heb je hier al een beeld bij? Dan is deze workshop van Goedstof de moeite waard voor jou!

Ontdek je ware potentie op 7 april met NEI
Ooit last gehad van een gebroken hart, letterlijk je gal gespuugd of je adem ingehouden? Emoties zetten allerlei neurologische en hormonale processen in ons lijf in beweging. En onze ratio trekt conclusies, neemt beslissingen en slaat alle informatie op, die grotendeels ons gedrag aansturen.

Tijdens deze Goedstof productie word je je bewust van de relatie tussen emotie en gedrag. Riny Verstappen leert je aan de hand van Neuro Emotionele Integratie (NEI) een spiertest, waarmee je geblokkeerde energie kunt opsporen en de situatie kunt achterhalen waarin de emotie zich heeft vastgezet. Doel is om zowel belemmerende overtuigingen als onverwerkte emoties los te laten en tevens inzicht te krijgen in de oorsprong.

datum en locatie
zaterdag 7 april (10.00 – 14.00 uur) | de SooS, Markt 9 Weert 
deelname kost € 55,- inclusief lunch | meld je aan via [email protected]

Meer weten: https://www.facebook.com/events/1562286253866065/

Goedstof wil graag een omgeving creëren om bewust te zijn, te delen, te inspireren en te ontmoeten. Dit door in alle openheid mensen met elkaar in verbinding te brengen die voluit vanuit het hart willen leven en hun volle potentie willen bereiken. Goedstof producties worden periodiek georganiseerd, denk bijvoorbeeld aan testimonials, lezingen en workshops.

Vorig artikelZes inbraken in gemeente Nederweert in een maand
Volgend artikel29 maart 1642: Willem van Heijthuijsen emigreert