Definitieve uitslag referendum 2018 gemeente Nederweert

NEDERWEERT – VIa nederweert.nl Het hoofdstembureau in Maastricht heeft op vrijdag 23 maart om 10.00 uur de uitslag van het referendum voor haar kieskringvastgesteld. Zo snel mogelijk na de zittingen van alle hoofdstembureaus heeft de Kiesraad de officiële verkiezingsuitslag van het referendum bekendgemaakt.

In Nederweert hebben 4052 stemgerechtigden voor en 3152 stemgerechtigden tegen de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017 gestemd. Onderstaand kunt u de complete uitslag van het referendum in Nederweert downloaden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team Inwoners.

Bezoek ook https://sleepwet.nl/

Vorig artikelKanaalpark De Heerlijckheid Budschop krijgt verlichting
Volgend artikelTweede editie van Inspiratiecafé Nederweert!