SV Laar gaat een sportieve week tegemoet

LAAR – Beste papa’s, mama’s,opa’s en oma’s, Met 86 kids en ca. 15 vrijwilligers gaat SV Laar in de mei vakantie een sportieve week tegemoet.  De samenwerking met organisator en Sv Laar-lid Huib Stultiens van Sportevents4kidz verloopt vlotjes.

De toezegging van diverse sponsoren zorgen voor een financiële ondersteuning van dit evenement. Wij zoeken nog mensen die ons tijdens de voetbalweek willen uithelpen met de voorbereiding van de lunch en uitserveren van de lunch.

Bent u van 10-14 beschikbaar? Geef u dan op bij [email protected] Laten we er samen een mooie week van maken. Wij hebben er zin in!

Werkgroep Voetbalweek: Dennis Smolenaers, Didier Seerden, Ria Iglesias, Vivian Hoeben.

Vorig artikelKienavond Vlikkestaekers uitgesteld
Volgend artikelJeugd verbindt Hi-j in d’Indj!