Jeugd verbindt Hi-j in d’Indj!

NEDERWEERT-EIND – Op donderdag 29 maart vindt op basisschool De Tweesprong van 17.00 tot 19.30 uur de eindmanifestatie plaats van het project Hart voor je Wijk Nederweert-Eind.

Het thema van dit jaar: Er zit muziek in Eind. Een avond vol verrassende muzikale en culturele activiteiten. Kom kijken en doe mee!

Een actieve rol is weggelegd voor de kinderen en de verenigingen in de wijk. Leerlingen van basisschool De Tweesprong zijn de afgelopen weken intensief beziggeweest met het maken van een flyer, muziekinstrumenten en het schrijven van een nieuw dorpslied. Na een interview-, en filmtraining op school, werden de verenigingen geïnterviewd en gefilmd. Het resultaat van dit alles is op donderdag 29 maart te zien.

Fancyfair, dorpslied
Het programma start om 17.00 uur met de opening die het karakter van een fancyfair krijgt.

Er zijn diverse verrassende activiteiten bedacht door de school en de verenigingen waar iedereen actief aan kan deelnemen. Dus laat u verassen! Ook wethouder Geraats komt langs en zal een woordje doen. Cultuurcoördinator Eric Kessels componeerde een moderne dancesong, met daarbij een arrangement voor harmonie en koor. De kinderen schreven een tekst en een nieuw dorpslied met de titel Hi-j in d’Indj. Dit zal tussen 18.45 en 19.00 uur worden uitgevoerd door een dj, harmonie Pro Musica, koor Young Forever en leerlingen.

Samenwerkende partners
Hart voor je Wijk Nederweert-Eind is een initiatief dat door inzet van de school, organisaties en inwoners uit Nederweert-Eind vorm heeft gekregen. Het project wordt net zoals vorig jaar ondersteund door het Rick (Regionaal Instituut Cultuur- en Kunsteducatie). Een werkgroep, bestaande uit docenten van basisschool de Tweesprong en medewerkers van het Rick, heeft hard gewerkt om dit evenement mogelijk te maken. Onderstaand vindt u de uitnodiging.

Te downloaden:
Uitnodiging Hart voor je Wijk in Nederweert-Eind pdf(242,01 KB)

Vorig artikelSV Laar gaat een sportieve week tegemoet
Volgend artikelHigh five voor alle opschoonbrigades!