30 Seconds-liefhebbers opgelet: eerste open kampioenschap in Tilburg

TILBURG – Het is een klein stukje uit de regio, maar dat heb je er als echte liefhebber van het populaire spelletje vast wel voor over. In Tilburg vindt namelijk op woensdagavond 11 april het open Tilburgs Kampioenschap 30 Seconds plaats.

Café Bolle kondigde deze week het open Tilburgs Kampioenschap aan. Binnen twee dagen gaven al meer dan 250 mensen aan graag deel te nemen. Het is een open kampioenschap, dus ook Limburgers mogen deelnemen. Bij dit kaartspel is het de bedoeling dat je in duo’s binnen dertig seconden zoveel mogelijk begrippen moet omschrijven en raden.

Kampioenschap
Het is ongekend populair, ook in Midden-Limburg. Maar omdat hier nou eenmaal nog geen kampioenschap wordt gehouden, zul je naar Tilburg moeten afreizen. Er is beperkt plaats en dit 30 Seconds kampioenschap kun je natuurlijk niet zomaar aan je voorbij laten gaan. Meer informatie? Check dan hun Facebook evenement.

Vorig artikelSnelfietspad tussen Weert en Eindhoven lijkt van de baan
Volgend artikelRuim 15.000 euro prijzengeld voor de Wieërter Kwis 2018