Woensdag samen aan de koffie op de weekmarkt in Nederweert!

NEDERWEERT – VVD Nederweert gaat graag het gesprek met u aan! Daarom staat de VVD komende woensdag (28 februari 9:00-12:00) met een koffiebar op de weekmarkt in Nederweert. Iedereen is welkom om onder het genot van (gratis) koffie en thee te praten over de toekomst van Nederweert.

Gedurende de hele ochtend zijn er verschillende kandidaat-raadsleden van de VVD aanwezig die graag met u van gedachten wisselen over ons dorp. Ook Limburgs Tweede Kamerlid Chantal Nijkerken is aanwezig. Iedereen die vragen heeft aan de Nederweerter VVD of graag iets wil delen is welkom, maar natuurlijk ook van harte uitgenodigd zijn mensen die gewoon zin hebben in een goede kop koffie. Tot woensdag 28 februari 9:00-12:00 uur op het raadhuisplein in Nederweert!

Het verkiezingsprogramma (zowel in het Nederlands als in het Ni-jwieërts) en de achtergronden van de kandidaten van VVD Nederweert vindt u op http://nederweert.vvd.nl.

Vorig artikelUitgever biografie Jos van Rey wil fout aanpassen in tweede druk
Volgend artikelKampioenschap ’t Brökske/Eetcafé DKW Vrouwen 1