Uitgever biografie Jos van Rey wil fout aanpassen in tweede druk

ROERMOND – Nadat ondernemer Jos Becks aankondigde juridische stappen te ondernemen tegen de biografie van Jos van Rey, heeft de uitgever nu laten weten bereid te zijn een rectificatie te plaatsen in een tweede druk.

Dat meldt 1Limburg. De ondernemer wordt genoemd in het boek. Op pagina 111 staat dat Jos Becks in 2004 zijn buurvrouw heeft geslagen. In die tijd was de ondernemer raadslid voor de VVD. Volgens zijn advocaat heeft hij geen toestemming gegeven om dat te vermelden en heeft hij ook niet de kans gekregen om zijn weerwoord te geven.

Rechtzetten
“Ik word nu als vrouwenmepper neergezet, maar ik kwam juist op voor mijn moeder die een klap kreeg van mijn buurman. Die heb ik inderdaad geslagen en daar heb ik ook een boete voor gekregen. Maar dat moet wel op die manier worden opgeschreven”, zo laat hij weten tegenover 1Limburg. De uitgever wil, als blijkt dat het feitelijk onjuist is, overgaan tot een rectificatie in een tweede druk.

Vorig artikelOpen avond bij Kindercentrum Alles Kids  
Volgend artikelWoensdag samen aan de koffie op de weekmarkt in Nederweert!