Kampioenschap ’t Brökske/Eetcafé DKW Vrouwen 1

NEDERWEERT- Op zaterdag 24 maart stond de kampioenswedstrijd van zaalvoetbalteam ’t Brökske/Eetcafé De Kleine Winst Vrouwen 1 op het programma. Het team had gedurende het seizoen een ruime voorsprong opgebouwd ten opzichte van nummer twee Z.V.V. De Wiegert Vrouwen 1.

Met nog vier wedstrijden te spelen in de Dames Hoofdklasse, waren er nog drie punten nodig om het kampioenschap binnen te halen. Deze konden afgelopen zaterdag behaald worden tegen Koutenveld Vrouwen 1. De nummer vier in de competitie.

Velen waren naar Sporthal De Bengele in Nederweert gekomen om het damesteam van ’t Brökske aan te moedigen. De wedstrijd begon om 20.30 uur. De vrouwen van Koutenveld boden in de eerste helft flink wat tegenstand. Dit resulteerde in een 2-2 ruststand. Echter waren ze in de tweede helft niet bestand tegen het snelle combinatiespel, de solide verdediging en het prima keeperswerk van het team uit Nederweert. ’t Brökske liep uit naar een 7-2 voorsprong. In de laatste minuten scoorde Koutenveld nog tegen, wat de eindstand op 7-3 bracht.

Met deze prachtige uitslag mocht ’t Brökske/Eetcafé DKW Vrouwen 1 zich met recht kronen tot kampioen van de Dames Hoofdklasse seizoen 2017/2018. Een top prestatie en tevens zeer bijzonder omdat het team voor het tweede jaar deelneemt aan de competitie. Tevens een speciaal dankwoord aan teamsponsor Hermans Dakwerken >> .

De leden en het bestuur van zaalvoetbalvereniging ’t Brökske feliciteren het team van harte.

 

Vorig artikelWoensdag samen aan de koffie op de weekmarkt in Nederweert!
Volgend artikelStadstriathlon Weert zoekt vrijwilligers