Hockey heren Weert winnen met 7-3 van Rosmalen

WEERT –  De mannen van HV Weert, die vorige wedstrijd onnodig van de nummer laatst uit Schijndel verloren, speelden vandaag tegen een andere laagvlieger uit de competitie; Rosmalen. Weert, dat dus gewaarschuwd was om niet nog een keer onnodig puntverlies te lijden, begon moeizaam aan de wedstrijd. Kwam op 0-1 achterstand, maar kon de score snel daarna gelijk trekken met een doelpunt van Maarten van der Harst. Voor rust scoorde Weert nog 2 keer via Daan Absil en Daan Bekelaar, en ook Rosmalen scoorde nog, 3-2 ruststand dus.

In de pauze werd gezegd dat het anders moest de tweede helft, en gelukkig gebeurde dit ook. Maarten van der Harst maakt zijn tweede van de middag; 4-2. Echter toen Weert dacht de score langzaam uit te bouwen, kwamen ze met een man minder te staan door een rode kaart voor Sjors Kessels.

Met een man minder konden de mannen van Weert in de omschakeling alsnog gevaarlijk worden en wisten de score uit te breiden tot 7-2, doelpunten van Julius Stienen (2 keer) en Phillip Jannes. Vlak voor tijd wist Rosmalen nog de 7-3 te scoren, maar Weert kwam in de tweede helft nooit echt in de problemen. Volgende wedstrijd is de inhaalwedstrijd in en tegen Berkel-Enschot op woensdagavond 28 maart.

Vorig artikelNederweert Anders houdt gewapend met prikstokken en vuilniszakken opruimactie
Volgend artikelOndergronds verzorgt ook dit jaar de muzikale invulling op Foodstock