Wedstrijdverslagen Dames 2 en E2 Jeugd MEOS

NEDERWEERT/OSPEL – DAMES 2- Vandaag stond om 10:00 de uitwedstrijd tegen Vespo op het programma. Dat betekende vroeg de veren uit (in combinatie met het verzetten van de klok was dit wel even lastig voor een aantal)! Vespo is een heel ervaren team en heeft de vorige keer veel vanuit de hoeken gescoord.

Echter hadden we de thuis wedstrijd gewonnen. We waren er op gebrand dat de hoeken van Vespo deze wedstrijd niet zoveel mochten scoren als de vorige keer. Dat nog niet iedereen wakker was dat bleek wel uit de eerste paar minuten van de wedstrijd. We kregen direct een aantal doelpunten tegen. Onze verdediging stond niet goed en Vespo scoorde daardoor te gemakkelijk.

Hierdoor liep Vespo direct een aantal doelpunten uit. Ook in onze aanval waren we niet secuur waardoor we veel balverlies hadden. We gingen 19-10 de rust in. In de tweede helft begonnen we goed en lukte het in onze verdediging ook beter. Vespo kwam er niet meer zo makkelijk doorheen als in de eerste helft. Door hun slimme spel lukte het ze echter wel nog steeds om te blijven scoren.

Wij gingen wat meer op tempo spelen en scoorden ook. Doordat we aan beide kanten bleven scoren bleef er een gat en het lukte ons niet om dit te dichten. Het verschil bleef steeds ongeveer 10 doelpunten. Het was jammer dat we zelf in de aanval eigenlijk te veel onnodige fouten maakten en balverlies hadden. Eindstand 34-21. We hadden er meer uit kunnen halen! Volgende week is alweer onze laatste wedstrijd van het seizoen. We spelen thuis tegen Saturnus! We gaan er voor om tijdens deze laatste wedstrijd de winst in Nederweert te houden!

E2-JEUGD
Onze laatste wedstrijd spelen we tegen de dames en heren van Wittenhorst.
Een goede warming up, de keepers ingegooid én een eigen speler van de week. We zijn er klaar voor. De start van de wedstrijd verloopt goed. We vinden de ‘gaten’ in de verdediging en kunnen scoren. Als snel staan we op een mooie voorsprong.

De dames en heren van Wittenhorst weten een aantal keren door onze verdediging te komen maar met dank aan de keepers lukt t niet om te scoren. In de rust vertellen we dat we in de tweede helft goed gaan opletten op diegene die de assist geeft. Dit lukt ons erg goed. Zelfs een speler die het seizoen hard heeft moeten werken komt tot twee keer scoren vanuit het midden. Dan ben je een top team. We sluiten de laatste wedstrijd met winst af!

BEDANKT lieve kids. Jullie zijn toppers!!!! Wat zijn jullie gegroeid samen en waT hebben we van jullie genoten! Wij zijn super trots op jullie!!!! BEDANKT papa’s en mama’s voor de gezelligheid, het wassen, de steun, het coachen, het rijden. Zonder jullie hadden we dit niet kunnen doen.

Wij kijken terug op een fantastisch seizoen. Op naar de toernooitjes!