Verkennende gesprekken coalitiebesprekingen in Nederweert

NEDERWEERT – Nu de verkiezingsuitslag van 21 maart bekend is geworden heeft het CDA, als grootste fractie, het initiatief genomen om gesprekken op te starten die uiteindelijk moeten leiden tot de vorming van  een nieuwe breed gedragen coalitie.

Coalitiebesprekingen Nederweert

Aan Henk Hermans is, als extern informateur, verzocht de eerste verkennende gesprekken te voeren met vertegenwoordigers van de fracties van JAN, Nederweert Anders, D66, VVD en CDA.

De uitkomst van deze verkennende gesprekken wordt gedeeld met alle fracties en verdere belangstellenden in een openbare bijeenkomst waarin ook afspraken worden gemaakt op welke wijze  vorm en inhoud wordt gegeven aan de verdere procedure om te komen tot de gewenste breed gedragen coalitie. Datum, tijdstip en locatie van deze openbare bijeenkomst worden tijdig bekend gemaakt.

Vorig artikelPaaseierenactie RKSVO
Volgend artikelDefinitieve uitslagen gemeenteraadsverkiezingen Leudal