René Laenen benoemd tot informateur voor nieuw bestuur Weert

WEERT – Alle partijen die bij de gemeenteraadsverkiezingen van Weert zetels hebben behaald, zijn vandag bij elkaar gekomen. De verkiezingsuitslag is besproken en het verdere proces om te komen tot een bestuur voor Weert.

Weert Lokaal, met 12 zetels de grootste partij in de raad van Weert, heeft René Laenen, partijvoorzitter van Weert Lokaal en oud-vakbondsbestuurder bij de grafische bond van FNV, gevraagd als informateur.

Nieuw bestuur
Vanaf medio volgende week voert de informateur gesprekken met de individuele partijen. Er zullen ook gesprekken worden gevoerd met mensen uit de Weerter samenleving. Het streven is erop gericht om eind april of begin mei het proces af te ronden.

Vorig artikelNieuwe leden gemeenteraad Cranendonck bekend
Volgend artikelPaaseierenactie RKSVO