Bouw van 8 tweekappers in wijk Laarveld Weert

Halfvrijstaande woningen Laarveld Weert

WEERT –  In de nieuwe woonwijk Laarveld start de verkoop van acht nog te bouwen halfvrijstaande huizen. Landelijk wonen dicht bij het centrum  van Weert? Laarveld biedt deze unieke combinatie!

In Laarveld wordt een mix van overwegend vrijstaande en half vrijstaande huizen gebouwd. Voor gezinnen, senioren en zij die wat rianter willen wonen is de groene woonwijk Laarveld de locatie bij uitstek. De wijk voor het gezin! Nabij het stadscentrum en op slechts 25 km van Eindhoven. Op loop- en fietsafstand van Laarveld bevinden zich voorzieningen zoals winkelcentra, middelbare scholen, intercitystation, ziekenhuis, theater, bioscoop en gezellige pleinen met terrasjes.

Een tweekapper met veel ruimte en een geheel eigen signatuur!
Fraaie details als de mooie overstekken, slanke gootdetaillering en erkers benadrukken de stijlvolle klasse. Uiteraard worden de landhuizen gerealiseerd volgens hoge, hedendaagse bouwnormen: volledig geïsoleerd en maximaal op de toekomst voorbereid. Waarmee energiezuinig en toekomstgericht wonen elkaar ontmoeten in Laarveld. Maar ook ogenschijnlijk voor de hand liggende kenmerken maken dit een aangename woning! Denk hierbij ook aan de tuindeuren aan de tuinzijde welke voor veel licht zorgen en het contact met de achtertuin vergroten. De garage staat in verbinding met de woning voor optimaal gebruiksgemak.

Makelaar:
Dwars Makelaars, Emmasingel 5 Weert, T: (0495)537599

 

Vorig artikelRestzetels en voorkeurstemmen in Weert
Volgend artikelNieuwe leden gemeenteraad Cranendonck bekend