Ondernemersnetwerk Bizz’Cu bezoekt SGO-Nederweert

REGIO – Tijdens onze Bizz’Cu bijeenkomst woensdag 14 maart jl. werden we ontvangen door Ronald Vandewal. Hij nam ons mee in de wereld van zorg en wellness dat mooi samenkomt bij SGO-Nederweert / Stichting Gezondheid & Ontspanning. We kregen een rondleiding door het gebouw met daarin ruimten voor schoonheidsbehandelingen, fitness/training en vergaderingen, sauna- en zoutcabines.

Klapper van de avond was wel het muziektherapie-waterbed uitgevonden door Math Hansen uit Kelpen. Een gedreven man om mensen met uiteenlopende pijnklachten te helpen deze te verlichten, al is het maar voor eventjes. Een aantal mensen heeft gebruik gemaakt van een korte behandeling. En met verrassende resultaten! In sommige gevallen zelfs (bijna) ‘slaapverwekkend’ ;-).

Bedankt aan Ronald en zijn team voor de enthousiaste ontvangst en de relaxte, goed verzorgde avond. Hier een beeldimpressie van een zeer relaxte avond bij de nieuwste aanwinst van Nederweert.

Met wederom dank aan Dion Huiberts voor de prachtige foto’s.

www.bizzcu.nl      www.sgo-nederweert.nl

Vorig artikelCDA krijgt restzetel en Partij voor Weert blijft achter met lege handen
Volgend artikelCDA Limburg wil debat over Tauros-kruisingen in Weert