Nieuw: Ledûb Volleybal Festival

CRANENDONCK – Budel, 22 maart – Ledûb Volleybal vernieuwt en slaat een nieuwe weg in met het Ledûb Volleybal Festival. Op 25, 26 en 27 mei wordt het toernooi voor de 48e keer georganiseerd op het sportpark van Budel, maar dan in een nieuw jasje. Een van de hoogtepunten is de terugkeer van de feesttent.

Volleybal voorop
Ook dit jaar draait alles om het volleybal. Van Nevobo speler tot carnavalsvereniging: de inschrijvingen zijn op www.ledubvolleybalfestival.nl voor iedereen geopend. Rondom de beachbak kunnen toeschouwers het hele weekend beachvolleybal op topdivisie niveau aanschouwen. Natuurlijk onder het genot van een drankje, de oude vertrouwde Ledûb hamburger en de beste muziek.

Terug naar de tent
Na 5 jaar het feest in sporthal de Zuiderpoort te hebben gevierd kiest Ledûb dit jaar toch weer voor de tent. Vincent Elschot, toernooivoorzitter: “We kregen steeds vaker te horen dat de sfeer van de tent een groot gemis was bij het toernooi. Zelf vonden we ook dat het tijd was om het feest weer op het volleybalterrein te vieren. De keuze was dus snel gemaakt” . Dat het weer één groot feest wordt staat vast. Op vrijdagavond krijgen hoofdact Royal Beat en Bonte Carlo het dak er gegarandeerd af, zaterdag maken Rave van Fortuin en Lampengastuh er een knalfeest van.

Festivalsfeer
Een van de grootste veranderingen is dat het geen ‘toernooi’ maar een ‘festival’ is dit jaar. Naast het volleyballen wordt er extra veel aandacht besteed aan muziek en gezelligheid. Vanaf vroeg in de middag begint de live muziek op de beachstage, verzorgt door de bekende lokale DJ’s en bands. Tussendoor terug naar je tentje op de camping of naar huis hoeft op zaterdag niet meer: van 13.30 tot 01:00 staan er non-stop artiesten voor je klaar!

Vorig artikelNieuwe inrichtingsschets Park Leudal-Oost met o.a. wielerbaan en MTB
Volgend artikelNieuwe vlaggen ‘Kern met Pit’ in Ospel