Woonwensenonderzoek Maarheeze van start

Foto: Google Maps

MAARHEEZE – Een paar weken geleden hebben alle inwoners van Maarheeze een enquête voor een woonwensonderzoek in de brievenbus gekregen. De vragenlijst is bedoeld voor iedereen die binnen 2 tot 5 jaar een woning zoekt in de kern van Maarheeze. We vragen om het woonwensenonderzoek vóór 1 april in te sturen.

Het onderzoek dat in Maarheeze is uitgezet, samen met de Dorpsraad Maarheeze en woCom, geeft duidelijkheid over de totale wensen van inwoners met betrekking tot wonen in Maarheeze. De gegevens van het onderzoek vormen de basis van waaruit plannen uitgewerkt worden voor wonen in Maarheeze. Op die manier willen we een zo passend mogelijk aanbod creëren voor de komende jaren.

Behoefte van jongeren
Woon je momenteel op kamers, of nog thuis, en wil jij in de nabije toekomst (weer) wonen in Maarheeze? Vertel ons waar je naar op zoek bent. Een kamer, appartement of (kleinere) woning? Er worden meerdere projecten in Maarheeze opgepakt in de komende tijd.

Enquêteformulier digitaal invullen?
Het enquêteformulier is verspreid via de post. De enquête is ook digitaal te vinden op www.maarheeze.nu  of  www.cranendonck.nl/nieuws. Tijdens de  gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart zijn er bij de stembureaus in Maarheeze ook extra formulieren verkrijgbaar.

Vorig artikel21 maart 1876: Geen woord Nederlands
Volgend artikelNieuwe inrichtingsschets Park Leudal-Oost gepresenteerd