Toons Toppers 2018 van start

Op bijgaande foto alle deelnemers van 2018: Bart Mans, Jose van Helmond, Boy Kollee, Mike Voesten, Esther Voesten, John Roemen, Piotr Golik, Peter Nossin, Leendert Visser, Jan van Helmond Ria Barents, Thea Heussen, Leny Sleven, Marianne Dings, Wilhelmien Ogiers, Mieke Nossin, Yolanda Janssen Stultjens, Jop Nossin, Lucienne Frenken Tanee Freij, Sonja van de Kruijs, Gerrie Mans, Ellis Nies, Edward Stockmans, Peter Nies, Anny Peeters, Peter Stultjens

WEERT – De Toons Toppers zijn weer van start gegaan. 12 fietsers en 15 wandelaars gaan dit jaar de uitdaging aan om de Mont Ventoux te beklimmen. Wanneer je te horen krijgt dat je kanker hebt staat je vaak een lange en moeilijke weg te wachten. Veel pieken en dalen en niet wetende waar je uit zal komen. De klim naar de top van de Mont Ventoux staat synoniem voor de lange weg en strijd die er voor jou en je naasten ligt.

Iedere deelnemer heeft zijn eigen doel of motivatie om deel te nemen. Sommigen om geld in te zamelen omdat ze zelf ziek zijn geweest of nog ziek zijn. Sommigen ter nagedachtenis aan iemand die ze hebben verloren aan kanker. Weer anderen omdat een naaste ziek is of ziek is geweest. Maar allemaal met één doel voor ogen, de top van die berg bereiken op 30 en 31 augustus 2018.

Toon Hermans Huis
Het Toon Hermans Huis Weert begeleidt de groep het komende half jaar met trainingen en verschillende informatiebijeenkomsten voordat ze naar Frankrijk afreizen om de berg van de wind te bedwingen. Een prachtige positieve ervaring die voor ze ligt na een vaak moeilijke periode. Wilt u hen steunen in deze weg naar de top?

Vorig artikelMinderjarige jongeren in Leudal komen te gemakkelijk aan alcohol
Volgend artikelZeer grote brand aan de Tureluurweg