Vicepremier Hugo de Jonge bezoekt Weert

WEERT – Voor de lokale politiek zijn goede contacten met Den Haag heel belangrijk. Vicepremier en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge bezocht maandagavond 19 maart het CDA in Weert. De minister ging in Theater de Huiskamer in gesprek over thema ‘Zorg voor elkaar’.

De vicepremier sprak tijdens een diner in Hostellerie Munten met diverse mensen uit de zorg. Vervolgens vertrok hij naar Theater de Huiskamer. Daar sprak de Jonge over de vitaliteit van de samenleving. Niet alleen op landelijk niveau, maar ook op lokaal niveau. Vragen als hoe houden we de Weerter samenleving vitaal? En welke rol kunnen gemeente en samenwerkingspartners hierin spelen? kwamen aan bod tijdens de avond. Ook vond er een paneldiscussie plaats met Eric Rikkert (directeur SJG Weert), John van Heel (ondernemer o.a. Life Style Vitae), Thamara Winters (kandidaat-raadslid en teammanager Land van Horne) en Nicky Linskens (oud-raadslid en beleidsmedewerker SGE ZORG).

De bijeenkomst werd bezocht door ruim 100 geïnteresseerden. Ook deputés Ger Koopmans en Hubert Mackus van de provincie Limburg waren aanwezig om de bijeenkomst bij te wonen.

Vorig artikelMan bekneld bij vleesverwerker
Volgend artikelTensor Turners tevreden met resultaten plaatsingswedstrijd 4e divisie.